NOSALTRES

Floralium neix el 2016 de la nostra passió per les plantes i les flors, quan decidim dedicar-nos en exclusivitat a aquest sector, fusionant el món vegetal amb els nostres estudis previs de disseny i arts visuals.
Les nostres botigues-taller són espais on a més d’oferir una gran varietat de plantes, preparem cada dia flors per casa teva o per regalar.
Ens diferenciem pels nostres rams! Ens encanta preparar-los personalitzats, únics, creats a partir del que ens expliquis, amb l’objectiu de sorprendre aquesta persona especial.
Per això, comptem amb una àmplia xarxa de proveïdors, que ens permet posar a la teva disposició les flors més variades i de la més alta qualitat.
Realitzem projectes de decoració floral integral pel teu esdeveniment. Si et cases o tens planejada una reunió que vols portar a un altre nivell, explica’ns la teva idea i dissenyarem una proposta on no hi falti detall.
Ens ocupem també que el teu comerç llueixi plens de color i amb un ambient renovat, decorant periòdicament els teus espais, amb flors fresques o plantes en testos.
Per a nosaltres és fonamental que la nostra activitat sigui tan sostenible com sigui possible, per la qual cosa treballem preferiblement amb vivers de proximitat, per reduir l’empremta derivada del transport i conèixer de primera mà les tècniques i condicions de cultiu de les nostres plantes.
Et convidem a visitar-nos a les nostres botigues de Tarragona i Reus!

LES NOSTRES XARXES